Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Плаќање преку Casys за nopCommerce

Датум на испорака: 1-2 дена
Производител: LID
Приклучок за плаќање преку CaSys за интернет плаќање за nopCommerce
6.200,00 ден
Бесплатна испорака
*

Внесете го домеинот за кој ќе го користите модулот

*

Плаќање преку Casys претставува nopCommerce приклучок за интернет плаќање. Овој приклучок работи со платежниот провајдер Casys  (Стопанска Банка АД, Комерцијална банка АД Скопје, УНИБанка – Скопје, ТТК Банка АД Скопје, Прокредит Банка, Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, Капитал банка АД Скопје, Еуростандард банка, Централна Кооперативна Банка, Стопанска Банка АД – Битола, Прва Инвестициона Банка – Софија и Прва инвестициона банка – Тирана) или НЛБ Банка.

Клиенти:
www.amc.com.mk
www.ignmagro.com
www.lotuls.com
www.eling.com.mk
www.optikaonline.mk
www.toper.mk

Плаќање преку Casys претставува nopCommerce приклучок за интернет плаќање. Овој приклучок работи со платежниот провајдер Casys  (Стопанска Банка АД, Комерцијална банка АД Скопје, УНИБанка – Скопје, ТТК Банка АД Скопје, Прокредит Банка, Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, Капитал банка АД Скопје, Еуростандард банка, Централна Кооперативна Банка, Стопанска Банка АД – Битола, Прва Инвестициона Банка – Софија и Прва инвестициона банка – Тирана) или НЛБ Банка.

Клиенти:
www.amc.com.mk
www.ignmagro.com
www.lotuls.com
www.eling.com.mk
www.optikaonline.mk
www.toper.mk

Спецификации на производот
NopCommerce верзија 3.5; 3.8; 3.9; 4.0
Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Спецификации на производот
NopCommerce верзија 3.5; 3.8; 3.9; 4.0
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Категорија на артикли - View Mode со спецификации за nopCommerce

Приказ на групната страница - Категорија на артикли - View Mode со спецификации за nopCommerce
2.170,00 ден