Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
Види како
Подреди по
Приказ по страна

eSystem POS

Овозможува поврзување на работните процеси целосно.
9.300,00 ден

Писарница за еден корисник

Писарница верзијата е наменета за мали фирми кои несакаат и немаат потреба од книги за попис на документи и немаат потреба од интерна доставна и книги за пошта и место.
12.400,00 ден

Канцелариско и архивско работење за еден корисник

Верзијата Канцелариското и архивско работење е наменета за сите приватни фирми со над 49 вработени и сите државни и јавни претпријатија.
29.140,00 ден

Канцелариско работење за еден корисник

Верзијата Канцелариско работење е наменета за фирми под 49 вработени кои имаат обемна документација која е потребно да биде добро организирана со помошните книги за попис и останатите книги.
20.460,00 ден

Плаќање преку Casys за nopCommerce

Приклучок за плаќање преку CaSys за интернет плаќање за nopCommerce
6.200,00 ден

eSystem CUISINE

Пристап од било каде во светот и поврзување на сите оддалечени локации на еден централен сервер.
15.500,00 ден
Види како
Подреди по
Приказ по страна

Filter by:

Clear All
Мин: 0,00 ден Макс: 167.400,00 ден
ден0 ден167400
Производители