Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

eSystem SELL - дополнителна лиценца

Датум на испорака: 3-5 дена
Производител: LID
Создаден за работа на мали, средни и големи компании.
15.500,00 ден
Бесплатна испорака

Иновативно решение со чија помош може да донесете правилни одлуки. Систематизира и автоматизира операции кои се вршат секојдневно. Карактеристика на програмот за автоматски да се формираат сите потребни документи и записи кои го следат патот на артиклите од магацинот на големопродажбата до издавање на фискални сметки. 

Иновативно решение со чија помош може да донесете правилни одлуки. Систематизира и автоматизира операции кои се вршат секојдневно. Карактеристика на програмот за автоматски да се формираат сите потребни документи и записи кои го следат патот на артиклите од магацинот на големопродажбата до издавање на фискални сметки. 

Спецификации на производот
Технологија eSystem
еСистем Набавки
Малопродажба
Материјален и финансиски анализатор за малопродажба
Угостителство
еСистем Големопродажба
Автоматски пренос во продавница и генерирање на ПЛТ
Резервации
Реверси
Автоматски попусти во документите
Финансии
Материјален и финансиски анализатор
Споредбени анализи за два временски периоди
еСистем Производство
еСистем Сервис
Градежништво
Мулти левел маркетинг
Анализа на последни продажби
Анализа за топ продажба по артикли и купувачи
Споредбена анализа за ист временски период во две различни години
Спецификации на производот
Технологија eSystem
еСистем Набавки
Малопродажба
Материјален и финансиски анализатор за малопродажба
Угостителство
еСистем Големопродажба
Автоматски пренос во продавница и генерирање на ПЛТ
Резервации
Реверси
Автоматски попусти во документите
Финансии
Материјален и финансиски анализатор
Споредбени анализи за два временски периоди
еСистем Производство
еСистем Сервис
Градежништво
Мулти левел маркетинг
Анализа на последни продажби
Анализа за топ продажба по артикли и купувачи
Споредбена анализа за ист временски период во две различни години