Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

eSystem CUISINE - дополнителна лиценца

Датум на испорака: 3-5 дена
Производител: LID
Пристап од било каде во светот и поврзување на сите оддалечени локации на еден централен сервер.
15.500,00 ден
Бесплатна испорака

Наменет за угостителство.

Нуди можност за одвоени нарачки на неограничен број на шанкови и кујни како и нивно печатење. Преместување на нарачките од маса на маса, разни попусти и со сите начини и комбинирања на плаќања. Прецизни и детални анализи и извештаи, целосна контрола врз вработените и задоволни клиенти.

Наменет за угостителство.

Нуди можност за одвоени нарачки на неограничен број на шанкови и кујни како и нивно печатење. Преместување на нарачките од маса на маса, разни попусти и со сите начини и комбинирања на плаќања. Прецизни и детални анализи и извештаи, целосна контрола врз вработените и задоволни клиенти.

Спецификации на производот
Технологија eSystem
еСистем Набавки
Малопродажба
Материјален и финансиски анализатор за малопродажба
Угостителство
еСистем Големопродажба
Автоматски пренос во продавница и генерирање на ПЛТ
Резервации
Реверси
Автоматски попусти во документите
Финансии
Материјален и финансиски анализатор
Споредбени анализи за два временски периоди
еСистем Производство
еСистем Сервис
Градежништво
Мулти левел маркетинг
Анализа на последни продажби
Анализа за топ продажба по артикли и купувачи
Споредбена анализа за ист временски период во две различни години
Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Спецификации на производот
Технологија eSystem
еСистем Набавки
Малопродажба
Материјален и финансиски анализатор за малопродажба
Угостителство
еСистем Големопродажба
Автоматски пренос во продавница и генерирање на ПЛТ
Резервации
Реверси
Автоматски попусти во документите
Финансии
Материјален и финансиски анализатор
Споредбени анализи за два временски периоди
еСистем Производство
еСистем Сервис
Градежништво
Мулти левел маркетинг
Анализа на последни продажби
Анализа за топ продажба по артикли и купувачи
Споредбена анализа за ист временски период во две различни години
Ознаки за производ