Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Во кои продавници е достапен артиклот - nopCommerce

Датум на испорака: 1-2 дена
Производител: LID
Преглед на деталната страна во кои продавници е достапен артиклот - nopCommerce
2.790,00 ден
Бесплатна испорака
*

Внесете го домеинот за кој ќе го користите модулот

*

Со овој приклучок се прикажува залихата на артиклот по продавници или магацини.
Може да се избере да прикаже:
- дали да прикажува магацини само на кој го има,
- да ги прикаже сите магацини и да пишува каде го има а каде не
- да ги прикаже количините по колку има на секој магацин или да биде сокриена количината.

Со овој приклучок се прикажува залихата на артиклот по продавници или магацини.
Може да се избере да прикаже:
- дали да прикажува магацини само на кој го има,
- да ги прикаже сите магацини и да пишува каде го има а каде не
- да ги прикаже количините по колку има на секој магацин или да биде сокриена количината.

Спецификации на производот
NopCommerce верзија 3.8; 3.9; 4.0
Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Спецификации на производот
NopCommerce верзија 3.8; 3.9; 4.0