Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Услови за продажба

Цените на сите производи од www.lid.mk се во денари (долари и евра за странски купувачи) и вклучен ДДВ.

Секој купувач прво мора да се регистрира или најави за да може да биде остварена нарачката. По завршувањето на нарачката ќе биде испратен e-mail на наведената адреса од страна на купувачот, за потврда на нарачката.

Купувањето може да се оствари со следните платежни картички: Visa; Visa Electron; Mastercard; Maestro а наплатата се извршува преку нашиот партнер НЛБ Банка. www.lid.mk ви овозможува и купување со вирманско плаќање во банка, но треба да се напомене дека најчесто во тој случај купувачот треба да го наведе бројот на нарачката во повикот при плаќање или да не исконтактира преку порака на нашата електронска пошта.

Поврат на средства е можен во следниве случаи:

  • случаеви на неиспорака, непочитување на роковите и политиката на достава, дефект, неможност за достава, правни пречки или пречки во достава на производите/услугите во странство;
  • случаеви на неусогласеност на доставениот производот/услугата со описот на производот/услугата поставен на интернет страницата;