Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

ЛИД - Интернет продавница

Датум на испорака: 1 до 4 недели
Производител: LID
lid-webshop is more than a simple store.
€2000,00
Бесплатна испорака

lid-webshop има моќна интегрална функционалност која покрива 100% од деловните потреби на сопствениците на продавници за е-трговија. lid-webshop ги комбинира сите робусни функционалности за ефикасна продажба на B2C, B2B, B2B2C и D2C локално и глобално.

Покрај огромниот број функции за е-трговија за мали и средни бизниси, lid-webshop има вградени карактеристики на претпријатието, како што се функции за повеќе продавници и повеќе продавачи, напредни поставки за оптимизација и маркетинг поставувања, различни алатки за програми за лојалност на партнери и клиенти , наплата на една страница, проширени атрибути на производи и многу други.

Згора на тоа, благодарение на функциите што се достапни како што се поддршката за повеќе валути, интеграцијата со меѓународните платежни системи, глобалните услуги за електронска испорака и даночните услуги, усогласеноста со GDPR и сите закони на ЕУ, можете ефикасно да ја зголемите и проширите вашата онлајн продажба околу светот користејќи го меѓународниот софтвер за е-трговија.

За разлика од другите платформи за е-трговија на претпријатија со слични карактеристики, можете да ги користите сите вградени функции на lid-webshop.

lid-webshop има моќна интегрална функционалност која покрива 100% од деловните потреби на сопствениците на продавници за е-трговија. lid-webshop ги комбинира сите робусни функционалности за ефикасна продажба на B2C, B2B, B2B2C и D2C локално и глобално.

Покрај огромниот број функции за е-трговија за мали и средни бизниси, lid-webshop има вградени карактеристики на претпријатието, како што се функции за повеќе продавници и повеќе продавачи, напредни поставки за оптимизација и маркетинг поставувања, различни алатки за програми за лојалност на партнери и клиенти , наплата на една страница, проширени атрибути на производи и многу други.

Згора на тоа, благодарение на функциите што се достапни како што се поддршката за повеќе валути, интеграцијата со меѓународните платежни системи, глобалните услуги за електронска испорака и даночните услуги, усогласеноста со GDPR и сите закони на ЕУ, можете ефикасно да ја зголемите и проширите вашата онлајн продажба околу светот користејќи го меѓународниот софтвер за е-трговија.

За разлика од другите платформи за е-трговија на претпријатија со слични карактеристики, можете да ги користите сите вградени функции на lid-webshop.

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Ознаки за производ